Nieuwe Aarde Life Stream – creatie van de nieuwe matrix van de Aarde

Doe mee aan de GRATIS Nieuwe Aarde Live Stream
en laat de holografische blauwdrukken van de Nieuwe Aarde je ondersteunen

Iedere eerste zondag van de maand faciliteert Wilka Zelders een gratis webinar, waarbij we ons afstemmen op de uitdagingen in onszelf en de wereld. Met behulp van de holografische blauwdrukken van de Nieuwe Aarde – verbeeld in Wilka’s visionaire kunstwerken – verruimen we ons perspectief om te helen en transformeren wat er gaande is in het collectieve bewustzijn. Met gemak en plezier!

Inzichten en meditatie tijdens de GRATIS Nieuwe Aarde Live Stream

Ieder maand kun jij meedoen en afstemmen vanuit je eigen comfortabele plek thuis en daarmee tegelijkertijd het groepsveld versterken, terwijl je er zelf deel van uitmaakt. Zo voeden we het geheel, terwijl we zelf gevoed worden. Via de chat kan jij jouw vragen of opmerkingen delen, waarbij Wilka haar kennis en inzichten zal toevoegen om ons gedeelde perspectief te vergroten.

Nadat we onze inzichten hebben vergroot leidt Wilka een meditatie die je de kans geeft de stroom van de betreffende energetische blauwdruk van de Nieuwe Aarde te volgen en voelen. Hiermee bekrachtig je deze stroom niet alleen in jezelf, maar neem je deze ook mee in je omgeving.