ART OF FEMININE PRESENCE BASIS TRAINING – dag 5

Dit is de laatste dag van de basis training Art of Feminine Presence, die bestaat uit vijf verdiepende trainingsdagen.

Dag 5 – De schaamte voorbij

De schaduw is dat deel van onszelf dat we liever verborgen houden. Op de ene of andere manier hebben we aangenomen dat we ons voor bepaalde gedachten, gevoelens, lichaamsdelen of verlangens zouden moeten schamen. Daarmee zijn ze niet verdwenen, maar we hopen gewoonweg dat we ze eronder kunnen houden.

Toch pikken mensen altijd onbewust op wat er in die schaduw huist en dat zorgt vaak voor verwarring en conflict. Daarom is het goed je schaduw te bevrijden en voorbij je eigen schaamte te komen

Er is een manier om je eigen schaduw te ontdekken en omarmen, zodat je weer meer helder wordt en veiliger voor anderen (er komt geen olifant uit de kast!). Maar het grootste voordeel is dat je gaat leren staan voor wat jij echt wilt zonder daarbij een vechthouding te hoeven aannemen. Als je je schaduw bevrijdt, krijg je bovendien heel veel energie terug, die je anders gebruikte om je schaduw eronder te houden.

Deze dag onthul je (aan jezelf en aan elkaar) wat je diep van binnen voelt over jezelf en vergroot je daarmee je liefde voor wie jij bent! Door middel van uitnodigende, veilige en toch gemakkelijke oefeningen ga je de schaamte voorbij en ontdekt je hoe bevrijdend het is om de waarheid aan het licht te brengen. Misschien ontdek je zelfs wel je allergrootste kracht!

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze levensveranderende training is € 780,00.

Vroegboekkorting
Wanneer je boekt en betaalt vóór 19 april 2022 ontvang je de vroegboekkorting en betaal je slechts € 650,00!

Vriendinnenkorting
Wij geven als vrouwen graag iets weg en al helemaal als we daarmee ook nog meer vrouwen kunnen bereiken. Neem jij een vriendin mee naar deze bijzondere training, dan ontvangen jullie beiden nog eens € 25,00 korting

Bedrijfsfactuur
Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Maximum aantal deelneemsters:

We doen dit diepgaande werk in kleine groepen, zodat je echt gezien en gehoord zult worden. Het maximum aantal deelneemsters is 10.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 4 weken voor de start van de training zijn de annuleringskosten: € 200,00. Tot 3 weken voor de start: € 300,00. Tot 2 weken voor de start: € 400,00. Tot een week voor de training zijn de annuleringskosten: € 550,00. En binnen een week voor aanvang de totale kosten.
Indien mogelijk kun je deelnemen aan de volgende keer van het programma.

Altijd support

Na het volgen van deze vijf dagen kun je deel uitmaken van een groep vrouwen die regelmatig bij elkaar komt om het geleerde verder samen te verdiepen en elkaars ondersteunende getuige te zijn. Veel van de oefeningen kun je zelf thuis ook nog vaker doen. En zeker als jullie regelmatig bij elkaar gaan komen, zul je ontdekken hoe je langzaam maar zeker jouw eigen vrouwelijke essentie helemaal eigen maakt!

Aanmelding AFP

|||::
Hanzeweg 6, 7202 CG, Zutphen