ART OF FEMININE PRESENCE BASIS TRAINING – dag 4

Deze dag maakt deel uit van de basis training Art of Feminine Presence, die bestaat uit vijf verdiepende trainingsdagen.

Dag 4 – Hoe hou ik mijn mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht

Je bent je vast bewust dat je ook over een meer mannelijke vorm van energie beschikt en die gebruik je vast ook als het nodig is. Maar de vraag is wat de rolverdeling is tussen deze twee krachten in jouw leven.

 

Wie zit er vooral achter het stuur van jouw vrouwelijke lichaam?
Bestuurt jouw mannelijke energie jouw vrouwenlichaam, of is hij de ondersteunende bijrijder?
Zijn jouw mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar in balans op een manier die je ontspannen en toch vitaal laat voelen, waarbij je voelt dat je nog heel lang op deze manier zou kunnen leven?

Op deze dag maak je kennis met de mannelijke Yang-kracht in jou (je innerlijke man) en de vrouwelijke Yin-kracht (je innerlijke vrouw). Hoe verhouden zij zich tot elkaar en hoe kan je deze relatie nog vitaler en gezonder maken? Ook leer je weer van en met elkaar welk effecten het gebruik van jouw Yin- en Yang-krachten op anderen hebben.

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze levensveranderende training is € 780,00.

Vroegboekkorting
Wanneer je boekt en betaalt vóór 19 april 2022 ontvang je de vroegboekkorting en betaal je slechts € 650,00!

Vriendinnenkorting
Wij geven als vrouwen graag iets weg en al helemaal als we daarmee ook nog meer vrouwen kunnen bereiken. Neem jij een vriendin mee naar deze bijzondere training, dan ontvangen jullie beiden nog eens € 25,00 korting

Bedrijfsfactuur
Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Maximum aantal deelneemsters:

We doen dit diepgaande werk in kleine groepen, zodat je echt gezien en gehoord zult worden. Het maximum aantal deelneemsters is 10.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 4 weken voor de start van de training zijn de annuleringskosten: € 200,00. Tot 3 weken voor de start: € 300,00. Tot 2 weken voor de start: € 400,00. Tot een week voor de training zijn de annuleringskosten: € 550,00. En binnen een week voor aanvang de totale kosten.
Indien mogelijk kun je deelnemen aan de volgende keer van het programma.

Altijd support

Na het volgen van deze vijf dagen kun je deel uitmaken van een groep vrouwen die regelmatig bij elkaar komt om het geleerde verder samen te verdiepen en elkaars ondersteunende getuige te zijn. Veel van de oefeningen kun je zelf thuis ook nog vaker doen. En zeker als jullie regelmatig bij elkaar gaan komen, zul je ontdekken hoe je langzaam maar zeker jouw eigen vrouwelijke essentie helemaal eigen maakt!

Aanmelding AFP

|||::
Hanzeweg 6, 7202 CG, Zutphen