ART OF FEMININE PRESENCE BASIS TRAINING – dag 3

Deze dag maakt deel uit van de basis training Art of Feminine Presence, die bestaat uit vijf verdiepende trainingsdagen.

Dag 3: Ik wil genieten van mijn vrouwelijkheid

Het is net alsof we vooral negatieve boodschappen hebben aangenomen over vrouw zijn en dat maakt dat we onze vrouwelijkheid niet zozeer als een zegen ervaren maar eerder als een last. Veel vrouwen kiezen er daarom voor hun vrouwelijke essentie in te leveren om toch zo krachtig mogelijk aanwezig te zijn.

 

Maar wat als onze vrouwelijkheid nou juist onze kracht is. Zoals mijn teacher Rachael Jayne Groover zegt: “ Wanneer ik ben verbonden met mijn vrouwelijke essentie, heb ik een ontspannen, open, sensueel en levendig gevoel! Ik voel extatische sensaties door mijn lichaam kloppen, iets waarvan ik nooit heb geweten dat ze er waren, en het voelt geweldig, omdat het voor een vrouw een natuurlijke staat van zijn is.”

Dankzij de oefeningen uit de AFP heb ik dit ook ontdekt en leef nu al vele jaren met deze vreugde in mijn lijf en ontmoet ik vanuit die openheid andere vrouwen en mannen. Als ik geniet, geniet de wereld om mij heen met mij mee. En doordat ik me veilig voel, kan iedereen ontspannen.

Op deze dag ontdek je wat jouw beperkende overtuigingen zijn over je vrouwelijkheid, maak je contact met de stroming, het ritme, de mysterieuze kracht en specifieke schoonheid van jouw unieke vrouwelijkheid. Samen met de andere vrouwen open je de deur voor de verrukkelijke essentie die je dagelijks kan laten genieten en stralen.

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze levensveranderende training is € 780,00.

Vroegboekkorting
Wanneer je boekt en betaalt vóór 19 april 2022 ontvang je de vroegboekkorting en betaal je slechts € 650,00!

Vriendinnenkorting
Wij geven als vrouwen graag iets weg en al helemaal als we daarmee ook nog meer vrouwen kunnen bereiken. Neem jij een vriendin mee naar deze bijzondere training, dan ontvangen jullie beiden nog eens € 25,00 korting

Bedrijfsfactuur
Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Maximum aantal deelneemsters:

We doen dit diepgaande werk in kleine groepen, zodat je echt gezien en gehoord zult worden. Het maximum aantal deelneemsters is 10.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 4 weken voor de start van de training zijn de annuleringskosten: € 200,00. Tot 3 weken voor de start: € 300,00. Tot 2 weken voor de start: € 400,00. Tot een week voor de training zijn de annuleringskosten: € 550,00. En binnen een week voor aanvang de totale kosten.
Indien mogelijk kun je deelnemen aan de volgende keer van het programma.

Altijd support

Na het volgen van deze vijf dagen kun je deel uitmaken van een groep vrouwen die regelmatig bij elkaar komt om het geleerde verder samen te verdiepen en elkaars ondersteunende getuige te zijn. Veel van de oefeningen kun je zelf thuis ook nog vaker doen. En zeker als jullie regelmatig bij elkaar gaan komen, zul je ontdekken hoe je langzaam maar zeker jouw eigen vrouwelijke essentie helemaal eigen maakt!

Aanmelding AFP

|||::
Hanzeweg 6, 7202 CG, Zutphen