ART OF FEMININE PRESENCE BASIS TRAINING – dag 2

Deze dag maakt deel uit van de basistraining Art of Feminine Presence, die bestaat uit 5 verdiepende trainingsdagen. Dag 1 was een verkennende dag die ook los kon worden gevolgd. De overige vier dagen vormen een krachtige eenheid. Je kunt hiervan nog profiteren door je alsnog voor dit vervolg aan te melden.

 

Dag 2 – HOE KAN IK ME TEGELIJKERTIJD VROUWELIJK EN VEILIG VOELEN

  • Voel jij je ook wel eens onveilig als je jouw vrouwelijkheid laat stralen?
  • Wil jij ook graag gezien worden en als je dan wordt gezien voelt dat ongemakkelijk?
  • Heb jij ook wel eens last van je omgeving, mensen, plekken en trek je je daarom maar terug?
  • Of ga je daarom juist een neutrale of mannelijke houding aannemen, zodat je maar niet zo ‘overgevoelig’ hoeft te zijn, en niet wordt lastig gevallen?

Er is een manier om je vrouwelijkheid te omarmen en je tegelijkertijd krachtig en veilig te voelen. Het enige dat nodig is, is dat je leert ‘thuis’ te blijven in je lichaam. In jouw vrouwenlichaam wel te verstaan. Jouw zwaartepunt ligt in je buik en wanneer je weet hoe deze thuisplek te blijven bewonen onder verschillende omstandigheden, ben je veilig en krachtig aanwezig en dat is het begin van het openen naar de deuren van ontspannen genieten van je vrouwelijke sensuele levenskracht!

Op deze dag ontdek je in hoeverre jij je lichaam bewoont en leer je d.m.v. eenvoudige technieken hoe je die aanwezigheid kunt vergroten. Ook zul je verrast worden door hoe anderen dit bij jou zullen ervaren.

Financiële bijdrage

Jouw financiële bijdrage aan deze vier laatste dagen is: € 360,00.

Vriendinnenkorting

Wij geven als vrouwen graag iets weg en al helemaal als we daarmee ook nog meer vrouwen kunnen bereiken. Neem jij een vriendin mee naar deze bijzondere training, dan ontvang jullie beiden nog eens € 12,50 korting.

 
Bedrijfsfactuur

Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 2 weken voor de start van de training zijn de annuleringskosten: € 180,00. Tot een week voor de training zijn de annuleringskosten: € 250,00. En binnen een week voor aanvang de totale kosten (zo mogelijk kun je deelnemen aan de volgende keer van het programma).

Altijd support

Na het volgen van deze vier dagen kun je deel uitmaken van een groep vrouwen die regelmatig bij elkaar komt om het geleerde verder samen te verdiepen en elkaars ondersteunende getuige te zijn. Veel van de oefeningen kun je zelf thuis ook nog vaker doen. En zeker als jullie regelmatig bij elkaar gaan komen, zul je ontdekken hoe je langzaam maar zeker jouw eigen vrouwelijke essentie helemaal eigen maakt!

Aanmelding AFP

|||::
Schellingwouderdijk 337 1023 NK Amsterdam