Activeer en upgrade je derde centrum van Kracht

Een workshop om je mind tot vriend te maken in plaats van saboteur
Tijdens deze workshop gaan we onze relatie met ons briljante brein een stevige en liefdevolle upgrade geven.
Vanuit liefde en plezier gaan we onze mind – in ons derde Centrum van Kracht – een opkuisbeurt geven om het daarna helder en vriendschappelijk te laten weten welke kant we op willen met ons leven.
Je ontvangt meer dan voldoende inspiratie om mee door te gaan in je verdere leven. Er is niets heerlijkers dan te gaan vertrouwen op je eigen kracht en vermogen.

 

Workshop

Je mind als vriend in plaats van saboteur

Een warme vriendschap met je eigen mind, mentale lichaam of brein, zal je leven een stuk aangenamer maken en het gevoel van magie en geluk vergroten.

In plaats van onze mind te dwingen om voortdurend op te letten, te analyseren (vooral wat er fout kan gaan of is gegaan) en te dwingen mogelijke mislukking, afgang en pijn te vermijden, zouden we het ook kunnen gaan waarderen, ontspannen, opfrissen en het leren zich open te stellen voor inspiratie,

Om deze vriendschap een boost te geven, biedt Wilka ons een tweetal workshops aan:
– een avondworkshop op zaterdagavond 11 november, van 19.00 – 22.00 uur
– een dagworkshop op zondag 12 november van 10.00 – 17.00 uur

De dagworkshop begint op zondag is een vervolg van de zaterdagavond en kan niet separatistische worden gevold.
Voor diegenen die zondag niet aanwezig kunnen zijn, is het ook mogelijk alleen het eerste deel van de workshop, op zaterdagavond, te volgen.

Lezing: ‘Wat doen we toch met ons hoofd?’

Bovendien geeft Wilka zaterdagmiddag 11. november een lezing die onze relatie met ons brein in een nieuw licht zet. Deze lezing is een goeie voorbereiding voor de workshop en kan in één ticket met de workshop worden gekocht.

Wilka zal tijdens deze lezing een lans breken voor een warme, liefdevolle relatie met het derde Centrum van Kracht – de bovenste Dantien – in ons hoofd.

Bereid je voor

Je kunt jezelf alvast voorbereiden door haar Handboek Energetische Basiskennis te lezen..

Voor inschrijven en meer informatie, neem contact op met de organisator: Hugo van Verdegem. Zie hieronder voor meer details.

Hoe navigeer jij door het leven

Het leven lijkt soms een zeer geavanceerd computerspel, waarbij je jouw route zelf moet zien te vinden en dan ook nog allerlei obstakels uit de weg moet ruimen en tegelijkertijd je uniek krachten en gereedschappen zien te verzamelen. Ergens onderweg ontdek je dat je zelf jouw naviagiesystdeem te hulp kunt roepen en jouw eigen bestemming kunt opgeven. Wellicht is dat moment nu aangebroken of ben je aan een upgrade toe.

Als jij voelt dat het tijd is om duidelijker te navigeren naar jouw Hartsbestemming en je visioenen te realiseren, heb je naast voldoende energie (geactiveerd in je eerste Centrum van Kracht) ook de heldere en betrouwbare energie van de derde Centrum van Kracht nodig. 

 

Wat kan je dan beter doen dan van je eigen brein je vriend te maken in plaats van een saboteur.

Zaterdagavond:
Liefde voor je brein

Tijdens de avond workshop zullen we ons vooral richten op het ontwikkelen van een warme, liefdevolle relatie met de mind, met behulp van een aantal leuke, praktische en zeer effectieve oefeningen. In feite brengt deze avond je drie Centra van Kracht in meer balans en open verbinding met elkaar.

Deelnemers zullen heerlijk verfrist en ontspannen naar huis gaan en bovendien vanaf nu heel praktisch ‘gereedschap’ hebben om altijd weer in liefde voor de eigen mind terug te keren.

Deze avondworkshop kan apart worden gevolgd, maar is in feite een warming-up voor de zondag workshop.

Zondag
Upgrade van je derde Centrum van Kracht

Vanuit de liefdevolle relatie met onze mind (die we zaterdagavond hebben kunnen ontwikkelen) gaan we zondag verder om te ontdekken hoe we de mind kunnen ont-wikkelen van dienaar tot ‘over-leven’ naar dienaar van ontwaakt leven.
Oftewel we leren het te bewegen van angst naar vertrouwen en plezier, van beperking naar mogelijkheden, van chaos naar coherentie en van afgescheidenheid naar verbinding.

Hoewel we ons met name richten op het derde Centrum van Kracht (ons hoofd – de mind) staat Wilka er altijd op om alle drie de Centra van Kracht in het geheel te betrekken, zodat er een blije, evenwichtige relatie tussen deze drie essentiële krachtcentra kan ontstaan. Beweging en contact maken met het gevoel zijn daarom ook onderdeel van deze workshop. En net als vorige keer zullen we zowel individueel aan de slag gaan, als in (klein) groepsverband.

Geef jezelf deze heerlijke upgrade van je derde Centrum van Kracht – je waardevolle hoofd – en neem een nieuwe mind en nieuwe mogelijkheden mee naar huis.
Weet jij waarom jij hier bent?

Omdat het hele Universum jou hier wilde hebben!
Iemand met precies die combinatie van mogelijkheden die jij hier nu belichaamt.

Met andere woorden:

jij bent hier omdat jij JIJ bent.

Om daarnaar te kunnen leven heb je niet alleen je manifestatiekracht nodig, maar ook je dromen, inspiratie en heldere blik.

|||::
Kruisvest 5B, 8000 Brugge