Zondag 22 oktober 2023 in Zutphen

ART OF FEMININE PRESENCE – Ontdek je vrouwelijke essentie

Waar zit mijn vrouwelijke essentie eigenlijk

Beleef een verrukkelijke dag die je vrouwelijke energie laat stromen

Dit is de eerste dag van de basis training Art of Feminine Presence en laat je meteen voelen waar je jouw sleutel kunt vinden.

”Ik heb door deze training niet alleen mijn vrouwelijke kracht weer ontdekt, maar ook zoveel meer gekregen: zusterschap, liefde, verbinding, een heel warm hart! Wow!” – Ingrid

 

ART OF FEMININE PRESENCE BASIS TRAINING

Een training van vijf dagen, verspreid over vijf maanden, speciaal gecreëerd voor vrouwen die weten dat er een oorspronkelijke, sensuele, krachtige VROUW in hun diepte leeft. Een vrouw die gezien wil worden en op haar manier wil leven en werken.
De AFP-training brengt je in contact met jouw vrouwelijke kracht, waarbij je zult ontdekken welke impact dat heeft op jezelf en je omgeving. Bovendien leer je hoe je haar krachtige aanwijzingen kunt vertrouwen en er vooral ook van genieten.

Geef me vijf dagen van je volle leven en jezelf dit cadeau en je zult een deel van jezelf ontdekken dat je verbaasd zal doen staan.

 

Tijdens de basistraining Art of Feminine Presence neem ik je mee in een serie simpele, leuke, mooie, diepe oefeningen en meditaties die jou in contact zullen brengen met de onstuitbare kracht van de vrouw die in jou naar buiten wil komen.

”Deze training heeft mij iets gegeven waarvan ik niet wist dat ik het mistte, of in me had. Ga het ook doen, want daardoor zul je je absoluut rijk, vol en warm gaan voelen.” – Jasja

 

Wil jij haar ook ontmoeten?
Ben jij benieuwd hoe andere vrouwen dat doen?
Ben jij nieuwsgierig naar wat dit jou kan brengen?

Schrijf je dan hieronder in voor de basistraining Art of Feminine Presence die start op 22 oktober 2023 in Zutphen.

Na 12 jaar werken met vrouwen in deze levensveranderende training, gaat Wilka zich richten op andere roepingen.
Het is daarom voor de allerlaatste keer dat deze training in Nederland door haar word gegeven.
Wil jij, mooie vrouw, een stevige basis creëren voor je toekomst in werk, gezondheid en relaties, neem dan nu de stap en meld je zo snel mogelijk aan.

 

Boek je VOOR 1 oktober, dan ontvang je een vroegboekkorting van € 130! 

Neem een vriendin mee en ontvang allebei € 25,00 korting, maar wees er snel bij, want ik werk met kleine groepen.
Na afloop van de basisprogramma Art of Feminine Presence zul je merken dat je een stevige basis in jezelf hebt gecreëerd, waardoor je de vrouw die jij werkelijk bent voortaan mee kunt nemen bij alles wat je verder doet. Het zal je leven daadwerkelijk veranderen!

De vrouw die JIJ bent, zal je helpen om

  • nog magnetischer aantrekkelijk te worden
  • vitaler door het leven te bewegen
  • meer aanwezig te zijn bij jezelf, terwijl je er kunt zijn voor je partner, kinderen en al die anderen die jij zo graag je aandacht geeft
  • met meer plezier en gemak jouw passie met de wereld te delen in werk, projecten of creativiteit
  • ontspannen te genieten van de aandacht die jij verdient

Kijk hier voor meer informatie over deze trainingen

“Ik ken veel vrouwen die onafhankelijk in het leven staan, niemand denken nodig te hebben …. dat stuk kennen we… maar je wordt meer heel als je ook die ander kant omarmt, je lijf, je emoties en je vrouwelijkheid.” – Nancy

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze levensveranderende training is
€ 780,00.

Vroegboekkorting
Wanneer je boekt en betaalt vóór 1 oktober 2023 ontvang je de vroegboekkorting van € 130,00, en betaal je slechts € 650,00!

Vriendinnenkorting
Wij geven als vrouwen graag iets weg en al helemaal als we daarmee ook nog meer vrouwen kunnen bereiken. Neem jij een vriendin mee naar deze bijzondere training, dan ontvangen jullie beiden nog eens € 25,00 korting

Bedrijfsfactuur
Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Maximum aantal deelneemsters:

We doen dit diepgaande werk in kleine groepen, zodat je echt gezien en gehoord zult worden. Het maximum aantal deelneemsters is 10.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 4 weken voor de start van de training zijn de annuleringskosten: € 200,00. Tot 3 weken voor de start: € 300,00. Tot 2 weken voor de start: € 400,00. Tot een week voor de training zijn de annuleringskosten: € 550,00. En binnen een week voor aanvang de totale kosten.
Indien mogelijk kun je deelnemen aan de volgende keer van het programma.

Aanmelding AFP

|||::
Hanzeweg 6, 7202 CG, Zutphen