Zondag 13 december 2019 in Castricum

ART OF FEMININE PRESENCE – Ontdek je vrouwelijke essentie

Waar zit mijn vrouwelijke essentie eigenlijk

Beleef een verrukkelijke dag die je vrouwelijke energie laat stromen

Dit is de eerste dag van de basis training Art of Feminine Presence en is ook los te volgen.

”Ik heb door deze training niet alleen mijn vrouwelijke kracht weer ontdekt, maar ook zoveel meer gekregen: zusterschap, liefde, verbinding, een heel warm hart! Wow!” – Ingrid

 

ART OF FEMININE PRESENCE BASIS TRAINING

Een training van vijf dagen, verspreid over vier maanden, speciaal gecreëerd voor vrouwen die weten dat er een oorspronkelijke, sensuele, krachtige VROUW in hun diepte leeft. Een vrouw die gezien wil worden en op haar manier wil leven en werken.

De AFP-training brengt je in contact met jouw vrouwelijke kracht, waarbij je zult ontdekken welke impact dat heeft op jezelf en je omgeving. Bovendien leer je hoe je haar krachtige aanwijzingen kunt vertrouwen en er vooral ook van genieten.

Geef me een dag van je volle leven en jezelf dit cadeau en je zult een deel van jezelf ontdekken dat je verbaasd zal doen staan.

 

Tijdens deze lost te volgen Art of Feminine Presence dag neem ik je mee in een serie simpele, leuke, mooie, diepe oefeningen en meditaties die jou in contact zullen brengen met de onstuitbare kracht van de vrouw die in jou naar buiten wil komen.

”Deze training heeft mij iets gegeven waarvan ik niet wist dat ik het mistte, of in me had. Ga het ook doen, want daardoor zul je je absoluut rijk, vol en warm gaan voelen.” – Jasja

 

Wil jij haar ook ontmoeten?
Ben jij benieuwd hoe andere vrouwen dat doen?
Ben jij nieuwsgierig naar wat dit jou kan brengen?

Schrijf je dan hieronder in voor de – los te volgen – eerste dag van de Art of Feminine Presence op zondag 18 oktober in Castricum.

 

Of geef je meteen (voor 6 september 2020) op voor de hele training en ontvang € 130,00 korting!
Neem een vriendin mee en ontvang allebei € 15,00 korting, maar wees er snel bij, want ik werk met kleine groepen.

Als je na deze dag zin hebt in meer, dan kun je – INDIEN NOG PLEK – nog meedoen aan het gehele basisprogramma Art of Feminine Presence en op die manier een stevige basis in jezelf creëren waardoor je die vrouw voortaan mee kunt nemen bij alles wat je verder doet.

De vrouw die JIJ bent, zal je helpen om

  • nog magnetischer aantrekkelijk te worden
  • vitaler door het leven te bewegen
  • meer aanwezig te zijn bij jezelf, terwijl je er kunt zijn voor je partner, kinderen en al die anderen die jij zo graag je aandacht geeft
  • met meer plezier en gemak jouw passie met de wereld te delen in werk, projecten of creativiteit
  • ontspannen te genieten van de aandacht die jij verdient

Kijk hier voor meer informatie over deze trainingen

“Ik ken veel vrouwen die onafhankelijk in het leven staan, niemand denken nodig te hebben …. dat stuk kennen we… maar je wordt meer heel als je ook die ander kant omarmt, je lijf, je emoties en je vrouwelijkheid.” – Nancy

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze levensveranderende dag is € 130,00. 
Boek je meteen voor de hele training van vijf volle dagen  dan betaal je € 625,00, i.p.v. € 650,00.

Vroegboekkorting
Wanneer je voor deze ene dag inschrijft en betaalt vóór 6 september 2020 dan betaal je slechts € 99,00
Boek en betaal je vóór 6 september meteen voor de hele training, dan betaal je slechts € 495,00!

Vriendinnenkorting
Wij geven als vrouwen graag iets weg en al helemaal als we daarmee ook nog meer vrouwen kunnen bereiken. Neem jij een vriendin mee naar deze bijzondere training, dan ontvangen jullie beiden nog eens € 15,00 korting

Maximum aantal deelneemsters:

We doen dit diepgaande werk in kleine groepen, zodat je echt gezien en gehoord zult worden. Het maximum aantal deelneemsters is 10.

Bedrijfsfactuur

Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 4 weken voor de start van de training zijn de annuleringskosten: € 180,00. Tot 3 weken voor de start: € 275,00. Tot 2 weken voor de start: € 325,00. Tot een week voor de training zijn de annuleringskosten: € 400,00. En binnen een week voor aanvang de totale kosten (zo mogelijk kun je deelnemen aan de volgende keer van het programma).

Aanmelding AFP

|||::
Pernéstraat 31, Castricum