nl At this moment only available in Dutch

Co-creëerders van de Nieuwe Aarde

Ben jij ook zo’n gevoelige, onderzoekende, leergierige visionair die zich wil inzetten voor een nieuwe wereld en op zoek is naar voeding met de juiste energie en visie om dat voor elkaar te krijgen?

Gratis Maandelijkse Nieuwe Aarde Live Stream

Verruim je perspectief en transformeer je werkelijkheid

Er is een schitterende en ook uitdagende beweging gaande waarbij de oude structuren van angst en afgescheidenheid oplossen. Dat wil zeggen dat ze eerst nog recht in ons gezicht tevoorschijn komen, als in een onvriendelijke spiegel. Ieder mens heeft hiermee te dealen. Hoe gemakkelijk is het om die uitdagingen te beantwoorden vanuit je oude overlevingspatronen. Deze patronen hebben je tenslotte je hele leven al gediend en zo makkelijk laat je deze niet achter je.

Surfen op de energiestromen van de Nieuwe Aarde

Wat we nodig hebben is een nieuw perspectief dat groter en aantrekkelijker is en waarin we kunnen rusten als we het even niet meer weten. Daarvoor biedt de Aarde zelf ons een grote hulp. In haar bewustzijn (dat wij met haar delen) zijn al nieuwe energiestromen actief, die ons helpen met andere ogen te kijken naar de bekende thema’s van het leven. En als je leert je met deze stromen te verbinden, zal het ook voor jouw eigen systeem steeds makkelijker worden te vertrouwen op de nieuwe werkelijkheid die door jou heen geboren wordt. We worden steeds betere surfers EN scheppers van de nieuwe tijd.

Laat De Nieuwe Aarde frequenties je ondersteunen

Iedere eerste zondag van de maand faciliteert Wilka Zelders of Hanneke Hoppenbrouwer een gratis webinar, waarbij we ons afstemmen op de uitdagingen in onszelf en de wereld. Met behulp van de energie- en inzichtskaarten van de set van De Nieuwe Aarde-frequenties verruimen we ons perspectief om te herkennen wat er gaande is in het collectieve bewustzijn. Vervolgens faciliteert Wilka of Hanneke een meditatie om de nieuwe frequenties in je eigen systeem te activeren en bekrachtigen.

Met elkaar zullen we ons perspectief vergroten en daarmee tegelijkertijd bouwen aan het fundament voor de Nieuwe Aarde, dat in en om de planeet aan het groeien is. Jouw energetische bijdrage is daarbij essentieel.

Inzichten en meditatie tijdens de GRATIS Nieuwe Aarde Live Stream

Ieder maand kun jij meedoen en afstemmen vanuit je eigen comfortabele plek thuis en daarmee tegelijkertijd het groepsveld versterken, terwijl je er zelf deel van uitmaakt. Zo voeden we het geheel, terwijl we zelf gevoed worden. Via de chat kan jij jouw vragen of opmerkingen delen, waarbij Wilka of Hanneke hun kennis en ervaring van De Nieuwe Aarde-frequenties zullen toevoegen om ons gedeelde perspectief te vergroten.

Nadat we onze inzichten hebben vergroot leidt Hanneke of Wilka een meditatie die je de kans geeft de stroom van de betreffende Nieuwe Aarde-frequentie te volgen en voelen. Hiermee bekrachtig je deze stroom niet alleen in jezelf, maar neem je deze ook mee in je omgeving.

Wat kan deelname aan de Nieuwe Aarde Live Stream jou brengen?

  • Ontmoet anderen die hun perspectief willen vergroten, zodat je steun en bekrachtiging ervaart in jouw proces
  • Ontdek een nieuw perspectief op je uitdagingen, zodat je er met meer gemak, liefde en plezier mee om kunt gaan
  • Ontdek hoe jouw verhaal is verweven met anderen en met de wereld, zodat je gaat voelen dat je er niet alleen voor staat
  • Voeg jouw liefde en energie toe aan het groepsveld, zodat je gaat voelen hoe waardevol jij bent
  • Ontvang inspiratie en liefde dankzij de geleide meditatie, zodat je met gemak je energietrilling kunt verhogen
  • Leer De Nieuwe Aarde-frequenties kennen en herkennen, zodat jij er ook in je dagelijks leven op leert surfen
  • Ervaar de heling en kracht van co-creatie, zodat je vertrouwen in jezelf en de mensheid groeit
  • Breng het avontuur van co-creatie van de Nieuwe Aarde in je leven, zodat je opwinding en passie voor het leven groeien en bloeien

Eerstvolgende Nieuwe Aarde Live Stream:

zondag 5 november 2017 van 10.00 – 11.15 uur

Registratie noodzakelijk

Na registratie ontvang je een herinnering een dag van te voren.
Ook kun je dan nog tot twee dagen na het event via de herhaling aan de live stream deelnemen

Upcoming events

Below are all upcoming events of ‘De Nieuwe Aarde’.