Co-creatie

Training | 0 comments

Op deze pagina zul je festivals, evenementen, trainingen, reizen, e.d. vinden, die ik organiseer in samenwerking met anderen of waaraan ik mee doe. Soms zoek ik daarmee de grenzen op van wat binnen mijn expertise ligt. Ik hou daarvan omdat ik daardoor groeit en mijzelf blijf inspireren. En jou hopelijk ook.

 

Body Dearmoring

Ook organiseer ik regelmatig activiteiten voor mensen waarvan ik denk dat iedereen van hun super talenten gebruik zou moeten maken, zoals de Sjamanistische Body Dearmoring door de Zwitserse sjamanen Sabina Tschudi, Crystal Cave Dreamer en Johannes Schröder, Star Light Carrier.

Beiden zijn geïnitieerde en zeer ervaren leraren in de Sweet Medicine Sundance Path, een oeroude sjamanistische Mystery School uit Zuid, Midden en Noord Amerika. De 14-daagse ceremonie van de Body Dearmoring verandert jouw leven permanent en bevrijdt je van het pantser dat je al vanaf je geboorte hebt mee gedragen om jezelf in de film van je voorgangers te laten overleven.

Als jij voelt dat het tijd is om je eigen script te gaan schrijven en manifesteren, dan is de kans groot dat jouw Ziel je naar deze pagina heeft geleid. Ik kan je verzekeren dat Body Dearmoring je terug zet op je eigen, authentieke pad. Zodat je al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden kunt gaan manifesteren!